Informatii utile
Reconditionari TURBO
Atelier dotat cu echipamente noi.
Personal calificat.
Lichidare de stoc
Turbosuflante originale KKK si Garrett pentru VW, Audi, Skoda, BMW, Ford, Renault, Peugeot.
detalii
Tagsturbo reparatii
Probleme Turbo

reconditioanri turbosuflante garrett


O modalitate foarte eficienta de identificare a defectiunilor o constituie analiza parametrilor de functionare ai motorului, parametrii a caror modificare poate dezvalui o mare parte din iregularitatile de functionare compresorului turbo.

Majoritatea problemelor care pot surveni in functionarea compresorului turbo, au ca principala cauza o exploatare si intretinere necorespunzatoare a motorului.

Este recomandat sa apelati la opinia unui specialist inainte de a stabil concluzii referitoare la functionarea turbosuflantei (de exemplu daca compresorul turbo se invarte liber si nu a avut contact cu carcasa, poate fi vorba de alt gen de defectiuni). Trebuie retinut faptul ca o turbosuflanta nu schimba caracteristicile de functionare ale unui motor, aceasta nefiind o sursa de energie in sine. Singura functie a compresorului turbo este sa furnizeze un volum mai mare de aer comprimat motorului, cu scopul de a asigura o ardere cat mai completa a combustibilului.

Intelegerea faptului ca un compresor turbo este componenta unui sistem complet de operare a motorului si ca nu este mai putin importanta decat arborele cu came al motorului sau pistoanele, este un factor esential in stabilirea si rezolvarea cu succes a problemelor. De asemenea, cunoasterea unor caracteristici de baza ale compresorului turbo poate fi de ajutor in stabilirea defectiunilor acesteia.

La montarea compresorului turbo se recomanda verificarea compatibilitatii dintre turbosuflanta si motorul dumneavoastra (specificatia sa fie corecta) iar elementele de legatura acompresorului turbo cu motorul trebuie de asemenea verificate, intrucat in tehnologia de montaj se iau masuri de pozitionare corecta a elementelor compresorului turbo. Controlul starii suprafetelor de legatura este necesar din cauza faptului ca anumite defecte nu sunt vizibile unui ochi neantrenat.

Un compresor turbo nu poate corecta defectiuni sau deficiente in sistemul de combustibil al motorului in cazul filtrelor de aer defecte sau in cazul unor uzuri ale motorului. Astfel, daca un motor cu compresor turbo are defectiuni si daca turbosuflanta examinata este intr-o stare buna de functionare, remedierea problemelor se va axa pe analiza celorlalte componente ale motorului.

Printre principalele semnale care pot indica defectiuni ale compresorului turbo se numara:
* Motorul pierde putere.
* Motorul elimina fum negru.
* Motorul elimina fum albastru.
* Consum mare de ulei.
* Functionare zgomotoasa.


Dupa cum se observa, oricare dintre aceste semne poate fi rezultatul unei probleme interne de motor, care poate fi insa independente de functionarea compresorului turbo. Pentru a preveni o demontare inutila a acesteia va punem la dispozitie urmatorul ghid de remediere a problemelor motorului (prin care se stabileste si conditia compresorului turbo).

Efectuam reconditionari turbo calitative pentru Bucuresti si alte orase.

turbo reconditionat
Livrare in 1-3 zile
Piese turbo, cartridge turbo, ansamble turbo complete si turbosuflante noi pentru marcile:
Garrett, KKK, Holset, IHI, MHI.

 • Vezi oferta pentru piese turbo
 • Vezi oferta pentru cartrige (CHRA) turbo
 • Vezi lichidarile de stoc KKK si Garrett
 • turbo reparatii
  harta-turbosuflante

  Livram turbosuflante noi si piese turbo oriunde in tara in timp util prin curierat rapid.


  Copyright © 2013 Reparatii Turbosuflante. Toate drepturile rezervate.

  Proiect Turbo Parts